Dillíský smetanový punč - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dillíský smetanový punč
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Jana Pavlova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 42199 |
Kategorie: | Alkoholické koktejly |
Ingredience
50 g | Cukr moučkový |
250 g | Curacao |
250 ml | Griotka |
0,5 l | Rum |
1 hrnek | Smetana čerstvá ke šlehání |
1 l | Víno šumivé (sekt) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 1,8mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2g |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr moučkový, Rum mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Curacao, Smetana čerstvá ke šlehání, Víno šumivé (sekt) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Griotka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Dillíský smetanový punč postup přípravy receptu:
1 | Šampaňské necháme vychladit. Rum smícháme s griotkou a curracaem, přidáme smetanu a osladíme cukrem. Vložíme do lednice a rovněž vychladíme. |
2 | Těsně před podáváním smícháme se šampaňským. |
3 | Punč podáváme studený. |