Jednoduchý recept

Lák na okurky nakládačky

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 42206
Kategorie: Ochucený ocet a oleje, hořčice

Ingredience

3 g Bobkový list
70 g Cukr krupice
20 g Hořčičné semínko
25 g Nové koření celé
250 ml Ocet kvasný lihový
30 g Sůl
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 128 kcal
Kilojoule 534kJ
7% Sacharidy 24 g
3% Tuky 2 g
146% Sodík 3 g
3% Bílkoviny 2 g

Lák na okurky nakládačky postup přípravy receptu:

1

Do hrnce nalijeme vodu, přilijeme ocet, přidáme cukr, hořčičné semínko, sůl, celé nové koření, bobkový list, přivedeme k varu a povaříme 8 až 10 minut. Hrnec odstavíme, lák necháme vychladnout a použijeme k zalití okurek v zavařovacích sklenicích. Toto množství vystačí na čtyři litrové sklenice.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept