Jednoduchý recept

Zelí s červenou řepou a cibulí

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 42227
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kg Červená řepa
1 kg Cibule
500 g Cukr krupice
100 g Deko
800 ml Ocet kvasný lihový
1750 ml Voda pitná
3 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 778kJ
12% Sacharidy 43 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 72 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zelí s červenou řepou a cibulí postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu omyjeme, 20 minut povaříme, necháme vychladnout, oloupeme, nastrouháme nahrubo, zelí nakrouháme nebo pokrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, poté překrojíme a rozebereme na poloviny kroužků. Zeleninu vložíme do kameninového hrnce, vodu s octem přivedeme k varu, přisypeme Deko, cukr, povaříme 5 minut, necháme vychladnout a zeleninu v hrnci zalijeme. Nádobu zakryjeme, uchováváme na chladném místě.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept