Jednoduchý recept

Křenová pasta

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 42229

Ingredience

20 g Cukr krupice
200 g Křen
15 ml Ocet vinný
200 ml Olej olivový
10 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 001kJ
1% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
25% Sodík 496 mg
1% Bílkoviny 1 g

Křenová pasta postup přípravy receptu:

1

Křen očistíme, nakrájíme nahrubo a vložíme do mixéru. Zalijeme převařenou a vychladlou vodou, přidáme cukr, sůl, ocet a olej. Důkladně rozmixujeme. Pastou naplníme malé zavařovací skleničky a uchováváme v chladu.

2

Křenovou pastu používáme přímo k různým uzeninám nebo jako základ pomazánek a omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept