Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 22 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 42234

Ingredience

0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
200 ml Kečup
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Oregano sušené
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pomerančová kůra
150 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tabasco
0,5 kávová lžička Tymián sušený
130 ml Voda pitná
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 81 kcal
Kilojoule 340kJ
5% Sacharidy 18 g
0% Tuky 0 g
22% Sodík 444 mg
2% Bílkoviny 1 g

Ostrá omáčka k rýži postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, papriku zbavíme semen a nakrájíme na kostičky, česnek rozdrtíme a nakrájíme.

2

V rendlíku na rozpáleném oleji za stálého míchání 2 minuty osmažíme cibuli s česnekem a paprikou. Poté přimícháme kečup, rajčatový protlak, vodu, worcester, tabasko, chilli koření, oregano, tymián, sůl, strouhanou pomerančovou kůru a cukr. Směs dobře promícháme a na mírném plameni pomalu vaříme zhruba 20 minut. Omáčku lze podávat teplou i studenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept