Jednoduchý recept

Chňapal grilovaný

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (9%)
ID receptu: 42254

Ingredience

1500 g Chňapal červený
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Olej rostlinný
3 polévková lžíce Paprika zelená
2 kávová lžička Pažitka

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 486kJ
0% Sacharidy 1 g
9% Tuky 7 g
14% Sodík 289 mg
131% Bílkoviny 74 g

Chňapal grilovaný postup přípravy receptu:

1

Rybu očistíme, podélně rozkrojíme, vyjmeme páteř a pořádně ji opláchneme a vysušíme. Smícháme nakrájenou papriku, pažitku, citronovou šťávu, olej a směsí potřeme rybu zevnitř i zvenku. Rybu položíme na alobal.

2

Elektrický gril : Rybu položíme na rošt, gril nastavíme na střední stupeň, přiklopíme víko a grilujeme asi 20 minut.

3

Otevřený gril na dřevěné uhlí nebo plyn : Rošt zasuneme do nejvyšší polohy, měla by ryba ležet 10 cm nad zdrojem tepla. Rybu zabalíme do alobalu a položíme na rošt, grilujeme 10 minut.

4

Gril na dřevěné uhlí a gril na plyn s víkem : Rybu položíme na rošt pro nepřímé grilování (teplo přichází ze stran), přiklopíme víko a pečeme ji 20 minut, dokud se maso nerozpadá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept