Recept

Řízky zapečené s krabím masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42269

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kečup
120 g Krab
80 g Máslo čerstvé
60 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
320 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 989 kcal
Kilojoule 4 138kJ
2% Sacharidy 7 g
108% Tuky 81 g
16% Sodík 321 mg
102% Bílkoviny 57 g

Řízky zapečené s krabím masem postup přípravy receptu:

1

Z kýty nakrájíme 4 řízky, osolíme a opepříme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, ementál nakrájíme na 4 silnější plátky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka.

2

Na rozpáleném oleji osmažíme řízky z obou stran, až maso zezlátne. Poté řízky přeložíme do sádlem vymazaného pekáče a potřeme kečupem. Každý řízek poklademe plátky cibuli, krabím masem z konzervy, z něhož jsme slili olej a plátky žampionů. Maso přelijeme rozpuštěným máslem, v němž jsme rozmíchali citronovou šťávu a na každý řízek položíme plátek sýra. Směs zhruba 10 minut zapečeme v předehřáté troubě a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept