Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42281
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
40 ml Citronová šťáva
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
600 g Skopová plec
400 g Špenát listový čerstvý
5 g Sůl
60 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 614 kcal
Kilojoule 2 570kJ
6% Sacharidy 21 g
67% Tuky 50 g
30% Sodík 597 mg
38% Bílkoviny 22 g

Bulharský kotlík postup přípravy receptu:

1

Plec kuchyňsky upravíme, nakrájíme na větší kostky, přelijeme vařící vodou, osolíme, opepříme a zvolna vaříme do poloměkka. Vložíme oloupané, na kostky na krájené brambory a pokračujeme ve vaření 15 minut.

2

Potom přidáme nasekaný čerstvý špenát, zahustíme paprikovou jíškou,(kterou připravíme z tuku, mouky a papriky) zamícháme, podle potřeby naředíme, dovaříme doměkka. Na závěr přidáme citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept