Recept

Skopová kýta podle sadaře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42284

Ingredience

100 g Cibule
40 ml Citronová kůra
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Skopová kýta
3 g Skořice mletá
5 g Sůl
50 g Tuk
500 ml Vývar z hovězích kostí
150 g Švestky
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 015kJ
5% Sacharidy 18 g
46% Tuky 35 g
47% Sodík 946 mg
47% Bílkoviny 26 g

Skopová kýta podle sadaře postup přípravy receptu:

1

Kýtu kuchyňsky upravíme a pokrájíme na větší kusy, osolíme a osmažíme na rozpáleném tuku. Maso vyndáme a uchováme v teple, na výpeku zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, vrátíme maso, přidáme mletou skořici, citronovou kůru, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Na závěr šťávu vydusíme na tuk, poprášíme moukou, osmahneme, přilijeme vodu, vložíme omyté švestky a vaříme doměkka.

Poznámka

Podáváme s dušenou rýží nebo bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept