Jednoduchý recept

Pstruh s avokádovou salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (57%)
ID receptu: 42288
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Avokádo
360 g Brambory
0,5 ks Cibule červená
20 g Koriandr čerstvý
2 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 ks Okurka salátová
0,5 kávová lžička Olej olivový
720 g Pstruh
1 ks Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
6% Sacharidy 23 g
27% Tuky 20 g
6% Sodík 112 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruh s avokádovou salsou postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém grilovacím plátu, potřeném olivovým olejem, opečeme brambory s červenou slupkou nakrájené na čtvrtky, asi 10 minut.

2

Olivovým olejem potřeme 4 plátky pstruha, rozdělené na polovinu, a z obou stran opékáme 4-5 minut. Zkontrolujeme, zda je pstruh propečený.

3

Jako další si nachystáme avokádovou salsu. V misce zamícháme kostičky oloupaného a vypeckovaného avokáda, nakrájenou neoloupanou malou okurku a středně velké rajče, obojí bez semínek, kostičky červené cibule, limetkovou šťávu, červený vinný ocet a lístky čerstvého koriandru.

4

Upečené brambory rozložíme na talíře, položíme na ně pstruha, polijeme avokádovou salsou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept