Bylinkový salát s kořenící omáčkou - Čam námul sengče - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bylinkový salát s kořenící omáčkou - Čam námul sengče
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | DANAE |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (88%) |
ID receptu: | 42289 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
Kořenící omáčka | |
---|---|
100 g | Bylinky čerstvé - svazek |
9 g | Červená pasta ze sojových bobů |
5,5 g | Česnek |
14 g | Cibulka jarní |
15 ml | Ocet kvasný lihový |
13 ml | Olej sezamový |
6 g | Papriková pasta sladká |
1,8 g | Sezam - semena |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 17,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibulka jarní, Olej sezamový, Sezam - semena mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Červená pasta ze sojových bobů, Ocet kvasný lihový, Papriková pasta sladká mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bylinkový salát s kořenící omáčkou - Čam námul sengče postup přípravy receptu:
1 | Jarní cibulku a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. |
2 | Svazek čerstvých bylinek rozebereme, propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Oprané a okapané byliny natrháme nebo nakrájíme na delší kousky, které promícháme s připravenou kořenící omáčkou. Salát podáváme v miskách studený. |
3 | Kořenící omáčka: |
4 | pastu ze sójových bobů a pastu z červené papriky rozmícháme s nasekaným česnekem a cibulkou, lžičkou sezamových semínek, octem a sezamovým olejem. |