Recept

Bratislavská skopová roláda

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 42291
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
120 g Cibule
2 ks Feferony
150 g Maso mleté - mix
3 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
600 g Skopové kotlety
80 g Slanina vepřová
30 g Strouhanka
5 g Sůl
40 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
300 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 699 kcal
Kilojoule 2 923kJ
3% Sacharidy 10 g
73% Tuky 55 g
50% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 39 g

Bratislavská skopová roláda postup přípravy receptu:

1

Mleté maso zamícháme s jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, nasekanými feferonkami, osolíme, přidáme vejce, nasekanou petržel, smícháme, podle potřeby zahustíme strouhankou. Kotlety vykostíme a připravíme na plát, osolíme, opepříme, potřeme náplní, poklademe plátky slaniny, zavineme, zajistíme nití a zprudka na rozpáleném tuku opečeme.

2

Podlijeme, podusíme doměkka.

Poznámka

Podáváme s bramborem polité šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept