Recept

Balkánské skopové s rýží

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42302

Ingredience

250 g Cibule
150 g Cibulka jarní
200 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
250 g Rajčata
400 g Rýže loupaná
600 g Skopové maso přední
5 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
22% Sacharidy 81 g
39% Tuky 30 g
26% Sodík 527 mg
45% Bílkoviny 25 g

Balkánské skopové s rýží postup přípravy receptu:

1

Skopové maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme olej, vložíme maso a osmažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, na kroužky cibuli, vše osmažíme, přidáme rajčatový protlak, přilijeme vodu, osolíme, opepříme, povaříme, přisypeme rýži a maso, dusíme do poloměkka.

2

Před koncem vložíme do předehřáté trouby dopéct.

3

Podáváme obložené nakrájenou cibulkou s natí a kousky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept