Recept

Arménská skopová žebírka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42305
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
350 g Cibule
20 g Kopr čerstvý
4 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
900 g Skopová žebra
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 151kJ
4% Sacharidy 16 g
34% Tuky 25 g
25% Sodík 498 mg
93% Bílkoviny 52 g

Arménská skopová žebírka postup přípravy receptu:

1

Žebírka nasekáme na porce, osolíme, opepříme a smažíme po obou stranách na oleji, vyndáme je a uchováme v teple.

2

Do výpeku vložíme kolečka pokrájené cibule, na plátky nakrájeného česneku, čtvrtky rajčat a chvíli dusíme. Připravenou směs nalijeme na žebírka a posypeme koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept