Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 200 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 42309

Ingredience

2 kávová lžička Cajunské koření
3 ks Cibulka jarní
60 g Hrášek mražený
60 g Kukuřice cukrová nakládaná
700 g Kuřecí prsa
8 ks Limetka
60 ml Limetková šťáva
2 kávová lžička Olej olivový
0,5 ks Paprika červená
185 g Rýže loupaná
250 g Fazole
1,5 kávová lžička Koriandr čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 792kJ
28% Sacharidy 99 g
8% Tuky 6 g
40% Sodík 793 mg
100% Bílkoviny 56 g

Kajunská rýže a kuře postup přípravy receptu:

1

Na přípravu kuřete s kajunskou rýži použijeme nízkou keramickou misku ve které promícháme limetkovou šťávu, 1 lžičku kajunského koření a najemno nasekaný čerstvý koriandr. V této směsi obalíme kuřecí maso, přikryjeme potravinovou fólií a necháme v chladničce marinovat 3-4 hodiny.

2

Rozehřejeme olej ve velké teflonové pánvi, doměkka na něm osmahneme tenké plátky jarní cibulky, na kostičky nakrájenou červenou papriku zbavenou semen. Pak přidáme 1 lžičku kajunského koření, uvařenou rýži, kukuřici, rozmrazený hrášek, okapanou a propláchnutou fazolovou směs a prohříváme 2-3 minuty.

3

Na grilu opéčeme kuřecí maso, z každé strany 2-3 minuty, do měkka.

4

Na talíř narovnáme rýžovou směs, navrch položíme opečené kuřecí maso, ozdobíme koriandrem a dílky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept