Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 42312

Ingredience

400 g Cibule
150 g Cibulka jarní
30 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
150 g Rajčata
400 g Rýže loupaná
600 g Skopová plec
5 g Sůl
50 g Tuk
200 ml Vývar z hovězích kostí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,004 kcal
Kilojoule 4 202kJ
27% Sacharidy 98 g
74% Tuky 55 g
35% Sodík 699 mg
47% Bílkoviny 27 g

Skopová plec s rýží postup přípravy receptu:

1

Skopovou plec pokrájíme na malé kostky, osolíme, opepříme a lehce

2

osmažíme. Rajčata oloupeme, nakrájíme a spolu s pokrájenou cibulí podusíme, smícháme s masem, zalijeme vývarem a zakryté dusíme.

3

Uvaříme rýži a uchováme v teple. Nakrájíme petrželku a utřeme

4

česnek se solí, petrželku a česnek rozdělíme na dvě části, jednu přimícháme k masu, druhou část vložíme do omáčníku s trochou vývaru. Rýži politou máslem poklademe masem a obložíme nakrájenými jarními cibulkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept