Jednoduchý recept

Brambory s citronem a olivami pečené ve slupce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42319
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
8% Sacharidy 27 g
12% Tuky 9 g
15% Sodík 310 mg
10% Bílkoviny 5 g

Brambory s citronem a olivami pečené ve slupce postup přípravy receptu:

1

Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou polovinu nasekáme na kousky. Brambory omyjeme, větší rozkrojíme na poloviny, smícháme s citronovou šťávou, kousky citronu, prolisovaným česnekem a olejem. Ochutíme solí a pepřem.

2

Rozložíme na plech a poklademe kousky másla. V troubě předehřáté na 220°C pečeme cca 25-30 minut dozlatova. Přidáme nakrájené olivy a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept