Jednoduchý recept

Pikantní pomazánka zeleninová

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 42322

Ingredience

1000 g Cibule
100 g Cukr krupice
50 g Feferony
200 ml Ocet vinný
200 ml Olej olivový
1000 g Paprika červená
1000 g Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 647kJ
4% Sacharidy 15 g
14% Tuky 10 g
0% Sodík 7 mg
3% Bílkoviny 2 g

Pikantní pomazánka zeleninová postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Zeleninu spolu s feferonkami umeleme na masovém strojku, vložíme do hrnce, zalijeme olejem, octem, přidáme cukr a podusíme 20 minut.

2

Naplníme manší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a v zavařovacím hrnci s vodou zavařujeme 15 minut. Sklenice necháme vychladnout a skladujeme v temnu.

3

Pomazánku můžeme používat ke grilovaným masům nebo jako základ pikantních omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept