Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42323
Kategorie: Maso

Ingredience

450 g Cibule
150 g Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
5 polévková lžíce Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
500 g Rajčata
400 g Skopové kotlety
200 g Skopové ledvinky
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 748kJ
5% Sacharidy 19 g
33% Tuky 25 g
29% Sodík 580 mg
52% Bílkoviny 29 g

Šašlik po černohorsku postup přípravy receptu:

1

Skopové kotlety pokrájíme na kostky, ledvinky vyčistíme a několikrát propláchneme horkou vodou.

2

Kotlety a ledvinky osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, přidáme drobně nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Dáme do keramické nádoby a necháme 4 hodiny odležet, potom maso napichujeme střídavě s ledvinkami na špíz. Pokapeme olejem a grilujeme na dřevěném uhlí ze všech stran. Hotový šašlik dáme na teplou mísu,

3

obložíme cibulkou a nakrájenými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept