Recept

Grilovaná skopová žebra

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 42327
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
6 ks Jalovec
20 g Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
600 g Skopová žebra
5 g Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 495 kcal
Kilojoule 2 073kJ
6% Sacharidy 22 g
31% Tuky 23 g
24% Sodík 487 mg
67% Bílkoviny 38 g

Grilovaná skopová žebra postup přípravy receptu:

1

Skopová žebírka nasekáme na porce, naklepeme, potřeme tlučeným kořením, solí a proložíme kolečky cibule, pokapeme vínem a dáme dvě

2

hodiny odležet.

3

Maso vyjmeme z marinády, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách

4

(každou stranu 8 minut). V průběhu grilování potíráme střídavě olejem a marinádou.

Poznámka

Podáváme s bramborem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept