Jednoduchý recept

Kořeněné jehněčí kotlety smažené

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42343

Ingredience

8 ks Jehněčí kotlety
0,3 kávová lžička Majoránka
60 ml Mléko polotučné
80 g Mouka pšeničná hladká
60 g Máslo čerstvé
60 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Rozmarýn sušený
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
0,3 kávová lžička Tymián sušený
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 462kJ
8% Sacharidy 28 g
43% Tuky 33 g
25% Sodík 503 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kořeněné jehněčí kotlety smažené postup přípravy receptu:

1

Na talíři smícháme rozmarýn, majoránku, tymián, pepř a sůl, kotlety omyjeme a osušíme.

2

Kotlety obalíme ve směsi koření, dobře do masa vtlačíme. Poté obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a v prosáté strouhance.

3

Kotlety smažíme na rozpáleném oleji s máslem, po každé straně asi 4 minuty a hned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept