Jednoduchý recept

Zelí v rajské omáčce

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42348
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
30 g Mouka polohrubá
6 g Pepř černý mletý
50 ml Protlak rajčatový
60 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
1 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
5% Sacharidy 17 g
14% Tuky 10 g
28% Sodík 551 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zelí v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Zelí nakrouháme na nudličky a vložíme na osmaženou cibuli. Podlijeme, přidáme protlak a zakryté dusíme 30 minut do měkka. Ze sádla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zelí zahustíme. Dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept