Recept

Medová vepřová žebírka Balsamico

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 42351
Kategorie: Maso

Ingredience

1,5 kg Vepřová žebra
5 stroužek Česnek
125 ml Koření grilovací
5 polévková lžíce Med včelí
100 ml Ocet ze šampaňského - Balsamic
250 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

87% Kalorie 1,721 kcal
Kilojoule 7 199kJ
9% Sacharidy 32 g
201% Tuky 151 g
57% Sodík 1 g
109% Bílkoviny 61 g

Medová vepřová žebírka Balsamico postup přípravy receptu:

1

Maso osolené, potřené olivovým olejem, kořením a česnekem vložíme na pekáčku s roštem do trouby, předehřáté na 220 stupňů Celsia a necháme zprudka péct asi 15 minut. Po zhnědnutí masa snížíme teplotu trouby na 170 stupňů Celsia a pečeme, dokud maso není hotové. Během pečení poléváme maso směsí výpeku a předem připravené polevy, na kterou jsme použili drcený česnek, ocet balsamico, med a grilovací koření.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept