Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 42352
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
200 g Klobása vepřová
1 dl Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
50 g Sádlo škvařené
100 g Strouhanka
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
800 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 282kJ
9% Sacharidy 31 g
56% Tuky 42 g
79% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 15 g

Zelné řízky postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli, přidáme nakrouhané zelí, největší listy uchováme na zabalení. Zelí pozvolna dusíme asi 10 minut, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno nakrájenou klobásu. Zelné listy necháme přejít varem v osolené vodě, rozložíme na pracovní desce a vyrovnáme. K dušenému zelí s klobásou vmícháme papriku, prolisovaný česnek, vejce a strouhanku, vytvoříme kompaktní hmotu. Na rozložené listy dáme porci směsi, listy zavineme a omotáme nití. Osmažíme na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept