Jednoduchý recept

Zapečené fazole na paprice

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42357
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
500 g Fazole
20 g Paprika mletá sladká
50 g Sádlo škvařené
2 dl Smetana 12% (konzumní)
8 g Sůl
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 644 kcal
Kilojoule 2 696kJ
23% Sacharidy 84 g
28% Tuky 21 g
39% Sodík 782 mg
52% Bílkoviny 29 g

Zapečené fazole na paprice postup přípravy receptu:

1

Fazole propereme a namočíme přes noc ve studené vodě. Druhý den je s bobkovým listem uvaříme v osolené vodě doměkka. Na sádle zpěníme cibuli, zasypeme paprikou a krátce orestujeme, podlijeme trochou vody a chvilku povaříme. Přidáme fazole, smetanu, promícháme a nalijeme do sádlem vymazaného pekáče. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, až se smetana vypeče a zezlátnou okraje.

Poznámka

Fazole se musí namočit přes noc.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept