Jednoduchý recept

Vepřové plátky na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 42359
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Vepřové maso libové
3 ml Limetková šťáva
55 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Sůl
125 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 522kJ
0% Sacharidy 2 g
62% Tuky 47 g
19% Sodík 389 mg
63% Bílkoviny 36 g

Vepřové plátky na víně postup přípravy receptu:

1

Osolené plátky masa jemně pokapané limetkovou šťávou (cca 8 ks po 100 g), orestujeme na rozehřátém másle asi 3 minuty z každé strany. Hotové je vyjmeme a udržujeme teplé po dobu, než připravíme šťávu, kterou zhotovíme přilitím vína do výpeku z masa. Vaříme cca 2 minuty, aby se víno částečně odpařilo a šťáva zhoustla.

Poznámka

Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept