Jednoduchý recept

Slavnostní maďarský salát

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42366
Kategorie: Přílohy

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Citrony
120 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
120 g Okurky nakládané
250 ml Omáčka tatarská
120 g Paprika zelená
6 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kudrnka
200 g Rajčata
2 ks Salát hlávkový
9 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 183 kcal
Kilojoule 765kJ
2% Sacharidy 9 g
20% Tuky 15 g
28% Sodík 557 mg
8% Bílkoviny 5 g

Slavnostní maďarský salát postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme, vložíme do mísy. Přidáme nakrájené kyselé okurky, rajčata, papriky, slité vychladlé brambory, sterilované fazolky. Nakonec natrháme na menší kusy hlávkový salát, pár listů ponecháme na ozdobení. Suroviny v míse promícháme, osolíme, opepříme a přidáme tatarskou omáčku. Salát přendáme do servírovací mísy, ozdobíme kolečky citronu, listy hlávkového salátu a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept