Recept

Skopové v rajské omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42370

Ingredience

30 g Chléb konzumní
100 g Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata
10 g Sardelová pasta
600 g Skopové maso přední
3 dkg Slanina vepřová
5 g Sůl
30 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 569 kcal
Kilojoule 2 381kJ
3% Sacharidy 11 g
64% Tuky 48 g
36% Sodík 710 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopové v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Z tuku a mouky usmažíme světlou jíšku. Skopové maso pokrájené na větší kusy osolíme, dáme do hrnce spolu s pokrájenou slaninou, cibulí, rajčaty, sardelovou pastou a chlebovou kůrkou. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou, podle potřeby naředíme. Přecedíme, provaříme, vyvařený tuk z povrchu sundáme a vrátíme maso.

Poznámka

Podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept