Jednoduchý recept

Králík po venkovsku

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42375
Kategorie: Maso

Ingredience

8 stroužek Česnek
400 g Klasy kukuřičné mražené
750 g Králík hřbet
120 g Mrkev kořen
3 g Pepř černý mletý
150 g Pórek
60 g Šalotka
5 g Sůl
30 g Tuk
300 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 583 kcal
Kilojoule 2 438kJ
8% Sacharidy 30 g
122% Tuky 92 g
37% Sodík 742 mg
80% Bílkoviny 45 g

Králík po venkovsku postup přípravy receptu:

1

Králičí hřbet rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a na tuku osmažíme po obou stranách.

2

Pórek a mrkev očistíme, nakrájíme na dlouhé úzké nudličky, na čtvrtky nakrájíme šalotku. Spolu s celým oloupaným česnekem a mladou kukuřicí přidáme k masu. Zalijeme vývarem a dusíme zakryté doměkka.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept