Jednoduchý recept

Králík po břeclavsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42386
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer řapíkatý
1 stroužek Česnek
600 g Králičí stehna
100 g Mrkev kořen
3 g Pepř černý mletý
3 g Rozmarýn sušený
50 g Šalotka
5 g Sůl
30 g Tuk
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 502kJ
2% Sacharidy 7 g
102% Tuky 77 g
26% Sodík 520 mg
53% Bílkoviny 30 g

Králík po břeclavsku postup přípravy receptu:

1

Králičí stehna nařízneme podél kosti, osolíme, opepříme a na rozpáleném tuku osmažíme. Osmažená stehna vyndáme a uchováme v teple.

2

Ve výpeku zesklovatíme jemně pokrájenou šalotku, nakrájený řapíkatý celer, na kostky nakrájenou mrkev, bobkový list, rozmarýn, drcený česnek. Vrátíme maso, vlijeme červené víno a dusíme zakryté doměkka.

Poznámka

Podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept