Jednoduchý recept

Modrohlav na česneku a petrželi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42392

Ingredience

600 g Modrohlav filety
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 131kJ
1% Sacharidy 2 g
7% Tuky 5 g
12% Sodík 232 mg
47% Bílkoviny 26 g

Modrohlav na česneku a petrželi postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme 1 lžíci oleje a položíme na něj omyté filety kůží dolu. Zbylým olejem filety přelijeme. Do pekáče přidáme utřený česnek a maso osolíme.

2

Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 10-15 minut doměkka. Nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept