Recept

Pečený králík na divoko

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 42409

Ingredience

120 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
5 g Jalovec
800 g Králík
5 g Majoránka
5 g Pepř černý mletý
10 dkg Slanina vepřová
40 g Tuk
400 g Vývar drůbeží
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 765 kcal
Kilojoule 3 201kJ
2% Sacharidy 8 g
54% Tuky 40 g
48% Sodík 962 mg
117% Bílkoviny 66 g

Pečený králík na divoko postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme a omyjeme. Slaninu pokrájíme na proužky, králíka prošpikujeme, osolíme, opepříme, vložíme na tuk se zbytkem nakrájené slaniny, celou cibulí, kuličkami pepře i jalovce, zalijeme vývarem a vložíme předehřáté do trouby péci.

2

V průběhu pečení poléváme výpekem, ke konci králíka potřeme směsí z drceného česneku, hořčice a majoránky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept