Recept

Grilované kuře v bylinkové marinádě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42415

Ingredience

1,5 kg Kuře
Na marinádu
0,5 kávová lžička Bazalka sušená
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
6 polévková lžíce Kečup
0,5 kávová lžička Majoránka
1 polévková lžíce Med včelí
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Oregano sušené
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 908 kcal
Kilojoule 3 800kJ
4% Sacharidy 13 g
82% Tuky 62 g
30% Sodík 608 mg
126% Bílkoviny 71 g

Grilované kuře v bylinkové marinádě postup přípravy receptu:

1

Očištěné, omyté a osušené kuře rozdělíme na 8 porcí a naložíme přes noc do marinády. Kuře v marinádě překryjeme fólií a necháme marinovat v chladničce. Během marinování porce obracíme.

2

Marinádu připravíme smícháním oleje, medu, kečupu, sójové omáčky, soli, majoránky, oregana, tymiánu, bazalky, pepře, skořice, chilli koření, piva, octa, prolisovaného česneku a jemně nakrájené cibule.

3

Porce grilujeme po každé straně asi 15 minut a v průběhu grilování maso potíráme zbylou marinádou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept