Recept

Vepřové plátky s bílými fazolemi a rajčaty po kreolsku

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (57%)
ID receptu: 42432
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazole cannellini
3 kávová lžička Kreolské koření
1 ks Limetková šťáva
3 kávová lžička Olej olivový
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata Cherry
60 g Špenát listový čerstvý
1 špetka Sůl
450 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 755kJ
7% Sacharidy 27 g
31% Tuky 23 g
77% Sodík 2 g
48% Bílkoviny 27 g

Vepřové plátky s bílými fazolemi a rajčaty po kreolsku postup přípravy receptu:

1

Předehřejeme troubu na 200°C. Naklepané vepřové plátky pokapeme lžičkou olivového oleje, zasypeme kreolským kořením, vložíme do pekáče a pečeme 30 - 40 minut.

2

Na pánvi rozpálíme 2 lžičky olivového oleje, přidáme prolisovaný česnek, na plátky nakrájenou malou červenou cibuli, zelenou papriku zbavenou semínek a nakrájenou na plátky, pepř a minutu opékáme. Pak přidáme 1 lžičku kreolského koření, rozkrojená cherry rajčátka a další minutu smažíme. Do připravené směsi zamícháme propláchnuté a scezené konzervované fazole cannellini, šťávu z limetky, špenátové listy, sůl a pepř. Talíře poklademe špenátovými listy, na ně rozdělíme zeleninovou směs. Masem nakrájeným na plátky poklademe zeleninovou směs a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept