Recept

Rybí filé grilované s rajčaty

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 42434
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

800 g Filé z aljašské tresky
50 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
Na zálivku
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 050kJ
1% Sacharidy 2 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 106 mg
64% Bílkoviny 36 g

Rybí filé grilované s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Rybí filé necháme rozmrazit. Z rajčete nakrájíme čtyři silné plátky (špičky nepoužijeme), česnek prolisujeme.

2

Filé osolíme, opepříme a vložíme na čtverce alobalu, které jsme potřeli máslem. Na filé položíme plátek rajčete, kraje alobalu zvedneme a rybu přelijeme zálivkou. Alobal dobře uzavřeme a 7 minut bez obracení grilujeme.

3

Filé podáváme v alobalu, který jen rozstřihneme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept