Recept

Králičí hřbet po maltsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42445

Ingredience

1 ks Bobkový list
120 g Celer bulvový
120 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
750 g Králičí maso
120 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
30 ml Ocet jablečný
3 g Pepř černý mletý
120 g Protlak rajčatový
120 g Pórek
5 g Sůl
40 g Tuk
1 dl Víno bílé
200 ml Vývar drůbeží
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 319kJ
6% Sacharidy 21 g
127% Tuky 95 g
40% Sodík 791 mg
73% Bílkoviny 41 g

Králičí hřbet po maltsku postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme, omyjeme, nasekáme na kusy, osolíme, opepříme a pomalu

2

na tuku opečeme. Přidáme kostky mrkve, celeru, kolečka cibule a pórku a podusíme, po 10 minutách přidáme plátky česneku, protlak, bílé víno, ocet, vývar, bobkový list, lžíci másla a necháme zakryté 45 minut dusit. Hotové maso vyndáme, šťávu scedíme a přimícháme do ní lžíci hořčice a dokořeníme solí a pepřem.

Poznámka

Podáváme s vařenými malými neoloupanými brambory a zeleninou osmahnutou na oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept