Recept

Pečený králík s vepřovým bokem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42453
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
3 g Kmín drcený
500 g Králičí maso
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 700 kcal
Kilojoule 2 927kJ
1% Sacharidy 2 g
80% Tuky 60 g
29% Sodík 570 mg
62% Bílkoviny 35 g

Pečený králík s vepřovým bokem postup přípravy receptu:

1

Všechno maso očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Podlijeme vodou, opepříme, okmínujeme a v troubě upečeme. Hotové maso potřeme drceným česnekem se solí a ještě krátce dopečeme.

Poznámka

Podáváme s brambory a zeleninovým salátem nebo s knedlíkem a dušeným zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept