Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42460
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
40 ml Citronová šťáva
3 ks Hřebíček
800 g Králík
60 ml Olej olivový extra panenský
10 g Oregano sušené
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
400 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 837kJ
1% Sacharidy 5 g
45% Tuky 34 g
60% Sodík 1 g
111% Bílkoviny 62 g

Řecký králík postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme, rozsekáme na porce a vložíme na rozehřátý olej. Osmažíme, osolíme, přidáme drcený česnek, zakryté pečeme

2

na mírném plameni. Pokud je třeba, poléváme maso během pečení ještě horkou vodou. Když je maso téměř hotové, vložíme bobkový list, hřebíčky a citronovou šťávu, dopečeme bez poklice.

3

Na talíři posypeme oreganem.

Poznámka

Servírujeme teplé, podáváme s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept