Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 42463
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
3 polévková lžíce Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
250 g Majolka
1 ks Makrela uzená
70 g Okurky nakládané
4 ks Pečivo pšeničné jemné tukové
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
70 g Sýr Čedar
4 ks Vejce slepičí
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,184 kcal
Kilojoule 4 954kJ
11% Sacharidy 39 g
124% Tuky 93 g
31% Sodík 626 mg
80% Bílkoviny 45 g

Makrelový salát postup přípravy receptu:

1

Vejce dáme do rendlíku, zalijeme 5 dl vody a uvaříme je natvrdo, zhruba 10 minut. Pak je zchladíme, oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do mísy.

2

Uzenou makrelu vykostíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a drobně ji pokrájíme. Sýr nakrájíme na nudličky. Sladkokyselou okurku nakrájíme na kostičky. Sterilovaný hrášek scedíme a necháme okapat.

3

Všechny připravené ingredience v míse smícháme s majolkou, pepřem, plnotučnou hořčicí, případně dochutíme solí a dáme na 1 hodinu vychladit do chladničky.

4

Podáváme s bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept