Jednoduchý recept

Opečená vánočka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 4247
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Rum
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
6 plátek Vánočka máslová
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 229kJ
5% Sacharidy 18 g
65% Tuky 49 g
3% Sodík 62 mg
11% Bílkoviny 6 g

Opečená vánočka postup přípravy receptu:

1

Smetanu, vejce, rum, cukr a vanilkový cukr důkladně prošleháme. Ve směsi z obou stran obalíme plátky vánočky a opečeme na

2

rozpáleném másle.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept