Zdravý recept

Zeleninová pomazánka s masem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 180 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 42505

Ingredience

500 g Cibule
100 g Deko
50 g Feferony
1000 g Maso mleté - mix
2000 g Paprika červená
1000 g Rajčata
50 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 778kJ
3% Sacharidy 11 g
17% Tuky 12 g
0% Sodík 8 mg
13% Bílkoviny 7 g

Zeleninová pomazánka s masem postup přípravy receptu:

1

Papriky zbavíme jádřinců, omyjeme, poté je spolu s rajčaty, oloupanou cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku. Vložíme do mísy, přidáme mleté maso, posekané feferonky, promícháme, přendáme do hrnce a zvolna dusíme dvě hodiny. V případě potřeby podlijeme troškou vody. Do směsi přimícháme Deko, směsí naplníme menší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a zavařujeme 30 minut.

2

Vychladlou pomazánku používáme na toasty, topinky nebo jako základ pikantních pokrmů.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept