Jednoduchý recept

Zeleninová pomazánka s vepřovým masem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 42506

Ingredience

1000 g Cibule
100 g Deko
40 g Feferony
900 g Olej slunečnicový
2000 g Paprikové lusky čerstvé
1000 g Rajčata
1000 g Vepřový ořez
50 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 179kJ
4% Sacharidy 14 g
64% Tuky 48 g
2% Sodík 43 mg
22% Bílkoviny 12 g

Zeleninová pomazánka s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Papriky bez jádřinců, rajčata, oloupananou cibuli a maso pokrájíme nahrubo, vložíme do hrnce, přidáme celý česnek, feferonky, dusíme zvolna přibližně hodinu. Podle potřeby podléváme vodou. Ke konci vaření necháme vodu téměř odpařit, hrnec odstavíme, zeleninu rozmixujeme, přimícháme olej, Deko, naplníme pomazánkou menší zavařovací sklenice a zavařujeme 20 minut.

2

Vychladlou pomazánku používáme na topinky nebo jako základ pikantních omáček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept