Recept

Tagliatelle s uzeným lososem a koprem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 42528
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 ks Kopr čerstvý
400 g Losos uzený
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
4 cl Víno bílé
1,5 l Voda pitná
400 g Těstoviny Tagliatelle

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 688 kcal
Kilojoule 2 880kJ
22% Sacharidy 79 g
28% Tuky 21 g
20% Sodík 396 mg
75% Bílkoviny 42 g

Tagliatelle s uzeným lososem a koprem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody dle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat. Snítky kopru opláchneme a usušíme. 2 snítky naskáme nahrubo, jednu zbývající necháme vcelku a použijeme do omáčky.

2

V hrnci povaříme smetanu s vermutem, přidáme celou snítku kopru a necháme zhoustnout.

3

Když nám smetana zhoustne v krémovou omáčku, vyjmeme snítku kopru. Omáčku dochutíme solí, cayenským a černým pepřem. Na plátky nakrájíme uzeného lososa, kterého vmícháme do omáčky. Přidáme nasekaný kopr.

4

Tagliatelle upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.

Poznámka

Výborný je tento pokrm připravený z černých tagliatell.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept