Recept

Závitky z mletého masa v čínském zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (38%)
ID receptu: 42535

Ingredience

100 g Camembert
2 ks Cibule
2 kávová lžička Máslo čerstvé
400 g Maso mleté - mix
1 ks Paprika červená
1 ks Pažitka
2 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
240 g Shiitake houby
2 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 dl Voda pitná
0,5 l Vývar drůbeží
1 ks Zelí čínské
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 766 kcal
Kilojoule 3 206kJ
9% Sacharidy 34 g
59% Tuky 45 g
31% Sodík 615 mg
55% Bílkoviny 31 g

Závitky z mletého masa v čínském zelí postup přípravy receptu:

1

Z čínského zelí oddělíme 8 listů a krátce je blanšírujeme. Uvaříme 2 vejce na tvrdo, drobně je nasekáme a 60 g hub nakrájíme na malé kousky. Papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a bílých vnitřků a nakrájíme na kousky. Cibule a bylinky drobně nasekáme, housky navlhčíme a vymačkáme. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na kousky.

2

Mleté maso smícháme s houskami, cibulí, syrovými a vařenými vejci a paprikou. Okořeníme solí a pepřem a zjemníme bylinkami. Vše spolu řádně promícháme. Na rozložené listy čínského zelí rozdělíme masovou náplň a listy stočíme. Závitky vložíme na pánev s 1 polévkovou lžící rozpáleného másla a krátce opečeme. Zalijeme trochou vývaru a v troubě předehřáté na 160 °C pečeme asi 20 minut.

3

Závitky obložíme camembertem, ozdobíme kousky rajčat a při 180 °C krátce zapečeme. Zbývající houby nahrubo nakrájíme, opečeme na másle a zalijeme zbytkem fondue. Okořeníme solí a pepřem. Houby rozdělíme na talíře a doprostřed uložíme závitky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept