Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 42540
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Králičí maso
1 dl Mléko polotučné
3 špetka Muškátový květ
60 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
6 polévková lžíce Tuk
1 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové maso tučné
2 l Voda pitná
2 ks Žemle tuková
Na obalení
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Strouhanka
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 836 kcal
Kilojoule 3 499kJ
7% Sacharidy 25 g
83% Tuky 62 g
35% Sodík 695 mg
68% Bílkoviny 38 g

Králičí karbanátky postup přípravy receptu:

1

Králičí maso očistíme, omyjeme, uvaříme v mírně osolené vodě do poloměkka. Maso zbavíme kostí a umeleme s vepřovým masem a v mléce máčenými a vymačkanými žemlemi. Vyklepneme vejce, sůl a koření, zamícháme a uděláme karbanátky. Obalíme je v trojobalu.

2

Karbanátky smažíme na rozehřátém tuku z obou stran.

Poznámka

Podáváme s brambory maštěnými máslem a se zeleninovým salátem. Do vývaru po králíkovi dáme zeleninu a můžeme uvařit polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept