Recept

Hrušky v portském s pomerančovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4256
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr třtinový
3 ks Hrušky
100 ml Jogurt bílý
20 g Máslo čerstvé
125 ml Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Skořice mletá
60 ml Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 794kJ
9% Sacharidy 32 g
7% Tuky 5 g
1% Sodík 18 mg
3% Bílkoviny 2 g

Hrušky v portském s pomerančovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Prošleháme jogurt, lžíci cukru a skořici.

2

Do hrnce dáme máslo, cukr a oloupané hrušky na díly. Zahříváme tři minuty z každé strany, dozlatova.

3

Přidáme portské, pomerančovou šťávu a vaříme 5 minut.

4

Hrušky rozdělíme na talíře, přelijeme šťávou s portským a jogurtovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept