Jednoduchý recept

Polévka z drůbežích žaludků

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 42567

Ingredience

50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
200 g Zelenina kořenová
400 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
3% Sacharidy 12 g
18% Tuky 14 g
11% Sodík 214 mg
39% Bílkoviny 22 g

Polévka z drůbežích žaludků postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté drůbeží žaludky uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky.

2

Do vývaru přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přidáme nakrájené žaludky.

3

Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a zahustíme jí polévku. Podle chuti osolíme, opepříme a povaříme na krémovou polévku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept