Jednoduchý recept

Králík pečený s kořeněnou směsí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 42578
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Jalovec
1200 g Králičí maso
1 kávová lžička Majoránka
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Sádlo škvařené
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 118kJ
2% Sacharidy 7 g
48% Tuky 36 g
46% Sodík 921 mg
117% Bílkoviny 66 g

Králík pečený s kořeněnou směsí postup přípravy receptu:

1

Omyté králičí maso prošpikujeme částí nakrájené slaniny, osolíme a opepříme.

2

Do pekáče s kouskem sádla vsypeme zbylou nakrájenou slaninu, celou cibuli, pepř a jalovec. Na základ položíme králičí maso, podlijeme vývarem a pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou.

3

Chvíli před koncem pečení králíka potřeme směsí utřeného česneku, hořčice a majoránky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept