Recept

Hovězí biftek s cibulovo-křenovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 42602
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule červená
480 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Křen
40 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Pepř černý celý
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
200 g Rajčata
40 ml Rajčatová šťáva
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
3% Sacharidy 12 g
14% Tuky 10 g
23% Sodík 463 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hovězí biftek s cibulovo-křenovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Oloupaná rajčata zabavená zrníček na jemno rozkrájíme a smícháme s rajčatovou šťávou, olivovým olejem, jemně nasekanou červenou cibulkou, strouhaným křenem, natrhanou petrželkou a černým mletým pepřem. Dobře promícháme, necháme asi hodinu odležet.

2

Mezi tím rozdrtíme zrnkový pepř, kterým obalíme předem připravené 4 porce osoleného hovězího bifteku, potřené zbylým olivovým olejem.

3

Maso položíme na gril a grilujeme z každé strany cca 5 minut, podle chuti a toho, jak má být biftek propečený. Hotové poléváme cibulovo-křenovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept