Jednoduchý recept

Indonéské smažené kuře

  • Indonésie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 42608

Ingredience

0,5 kávová lžička Kmín drcený
1200 g Kuře
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
150 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,5 kávová lžička Sůl
50 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 986 kcal
Kilojoule 4 126kJ
0% Sacharidy 1 g
111% Tuky 83 g
15% Sodík 309 mg
100% Bílkoviny 56 g

Indonéské smažené kuře postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené kuře nakrájíme na menší kousky.

2

V misce smícháme sůl s kmínem a octem. Přidáme prolisovaný česnek, sójovou omáčku a trochu vody. Vše dobře promícháme.

3

Připravenou marinádou potřeme kousky kuřete po všech stranách a necháme asi 1 hodinu uležet v chladničce.

4

Na pánvi na rozehřátém oleji smažíme kuře po všech stranách dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept